Yritys

Celermec Oy kuuluu LaserComp konserniin, johon kuuluu myös emoyhtiö LaserComp Oy. Yhtiöt toimivat Sievissä ja Nivalassa. Konserni syntyi yrityskaupan seurauksena loppuvuodesta 2015, jolloin mukaan kuvioihin astui myös ARVO sijoitusosuuskunta rahoittajan ja omistajan roolissa. Aktiivisesti mukana toiminnassa on myös kolme henkilöomistajaa. Konsernin liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä noin 65 henkilöä. Yhtiöiden toiminnat täydentävät hyvin toisiaan ja yhteistyötä tehdään molempiin suuntiin. Konsernin tavoitteena on kasvaa lähitulevaisuudessa merkittäväksi palveluntarjoajaksi alueella. Suunnitelmissa on myös kasvattaa vientiä ja kehittää kansainvälistymistä.

Sievi - Celermec Oy:n tehdas

Celermec Oy on perustettu vuonna 1997 ja se on keskittynyt ohutlevymekaniikkaan, koneistukseen, maalaukseen ja kokoonpanoihin. Yhtiö työllistää noin 50 henkilöä ja liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat lääketeollisuuden laitevalmistajat, muut kone- ja laitevalmistajat, elektroniikkateollisuus sekä lvi-alan laitevalmistajat. 

Tuotantotilamme ovat nykyaikaiset ja modernit, kooltaan noin 4600 m2.

Nivala - LaserComp Oy:n tehdas

LaserComp Oy on perustettu vuonna 2001 ja on erikoistunut laserleikkaukseen, plasma- ja polttoleikkaukseen, särmäykseen ja hitsauskokoonpanoihin. Yhtiö työllistää noin 15 henkilöä ja liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat isot ja pienet kone- ja laitevalmistajat. Olemme aloittaneet uusien ja nykyaikaisten tuotantotilojen rakentamisen, jotka valmistuvat keväällä 2018. Uudet tuotantotilat ovat kooltaan noin 3400 m2.

Lisätietoja osoitteesta www.lasercomp.fi.

Celermec Oy · Eletie 7 · 85410 SIEVI · +358 44 781 5715
Free Joomla! templates by Engine Templates